Specialisten in Assessment, HRM, 
Inhoudelijke & Persoonlijke ontwikkeling

Vacatures

  

Welkom in de boeiende wereld van ontwikkeling van mensen en organisaties!
Bezit jij, net als wij, de oprechte drive om samen met kandidaten de diepte in te gaan en hen te laten merken dat zij als mens echt gezien worden? En zo helder te krijgen wat hen werkelijk raakt en motiveert, waar mogelijk verborgen talenten én groeimogelijkheden liggen? Zie ook jij assessments en andere interventies als iets waar alle partijen "rijker" van worden? Geen standaardwerk dus, maar een sterk op het individu en de situatie toegesneden zoektocht. Geen therapie, maar wel waardevolle reflectie met deels bijzondere middelen, zoals de (wetenschappelijk bewezen) PNR-methode.
Wil je daarnaast de ruimte om zelfstandig je werk en koers te bepalen, waarbij het enige prestatiecriterium jouw persoonlijke behoefte is om kwaliteit te leveren? 

Wij bieden jou een kans om op een gedegen manier de stap naar het zelfstandig ondernemerschap te zetten. Wellicht ben je al als zodanig werkzaam. Als samenwerkende bureaus hebben wij een uitgebreide en trouwe klantenkring. Het is uiteraard ook aan jou om die uit te breiden. Daarnaast krijg je desgewenst ondersteuning bij het ontwikkelen van jouw commerciële vaardigheden.

Je bent bij voorkeur een bij het NIP aangesloten A&O psycholoog die, bijvoorbeeld binnen een groter adviesbureau, al een aantal jaren ervaring heeft opgedaan met assessments en/of verbetertrajecten; én daar ook merkbaar plezier in heeft. Je hebt de intentie om je te verbinden met opdrachtgevers en hen écht te ondersteunen; ook wanneer daar niet direct inkomsten tegenover staan. Kwaliteit is voor jouw belangrijker dan commercie, al heb je ook een zakelijke inslag

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met je om de tafel om na te gaan of het tussen jou en ons klikt!!