B898911e 61ab 4d0e B9ef C2a8b55b0690 1 105 C

Sanne Marijn van Berkum

Sanne Marijn is een gepassioneerde en vastberaden organisatieadviseur met een speciale focus op persoonlijk leiderschap, talentontwikkeling en coaching. Ze zet zich in om organisaties te ondersteunen bij groei en floreren. Haar passie ligt in het creëren van sterke organisaties waar het menselijk kapitaal volledig benut wordt, en waar creativiteit en duurzame persoonlijke ontwikkeling worden gestimuleerd.

Met diepgaande kennis van menselijk gedrag, coaching, therapie, en een achtergrond in leidinggevende functies, begrijpt Sanne de unieke uitdagingen waar organisaties en hun medewerkers mee te maken hebben. Ze is vastberaden om persoonlijk leiderschap te benutten om positieve verandering te stimuleren en bij te dragen aan het welzijn en potentieel van iedereen. Sanne is een ervaren therapeut die gelooft in de kracht van creativiteit en zelfexpressie voor persoonlijke groei. Ze integreert deze ervaring in haar coaching en advieswerk, wat resulteert in een unieke benadering voor zelfontdekking, communicatieverbetering en het overwinnen van obstakels. Dit leidt tot positieve verandering op individueel, team- en organisatieniveau.

Naast haar werk als organisatieadviseur biedt Sanne ook coaching aan individuen en teams, gericht op het versterken van persoonlijk leiderschap, het ontdekken van verborgen talenten en het vergroten van zelfvertrouwen. Ze ondersteunt cliënten bij het stellen van duidelijke doelen, het ontwikkelen van effectieve strategieën en het overwinnen van obstakels die succes in de weg staan. In alles wat Sanne doet, staat het benutten van menselijk kapitaal centraal. Ze gelooft dat de ware kracht van een organisatie ligt in de mensen die er deel van uitmaken. Door te investeren in hun welzijn, groei en ontwikkeling, creëert ze een werkomgeving waarin iedereen hun volledige potentieel kan bereiken. Dit leidt niet alleen tot individuele voldoening en werkgeluk, maar ook tot een positieve bedrijfscultuur en betere prestaties.

Als organisatieadviseur en coach is Sanne Marijn vastbesloten om organisaties te ondersteunen bij het opbouwen van sterke relaties, het bevorderen van leiderschap en het stimuleren van persoonlijke groei. Haar benadering, geworteld in onderwijs, leiderschap en dramatherapie, biedt een frisse en creatieve aanpak. Samen met Sanne kunnen organisaties werken aan het realiseren van hun doelen en het bevorderen van een inspirerende, lerende leeromgeving.

B898911e 61ab 4d0e B9ef C2a8b55b0690 1 105 C

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET SANNE MARIJN VAN BERKUM | PARTNER