Onno

Onno Knaack

Vanuit zijn achtergrond geworteld in het Oosten en zijn ervaring in de turbulente jaren ’70 heeft Onno zich in de jaren ’80 bekwaamd in zowel techniek als personeelswerk. Na een succesvolle carrière in de commercie heeft hij zich volledig gericht op de dynamiek tussen mensen en organisaties.

Hoewel zijn roots liggen in productieorganisaties, heeft hij zich ook ontwikkeld in de dienstverlening, zowel in de profit- als non-profitsector. Als zelfstandig adviseur en interim-manager heeft hij steeds vaker ervaren dat waardevolle mensen en processen aanwezig zijn binnen organisaties, maar dat ze elkaar soms niet begrijpen. Zijn rol is om mensen weer op het juiste spoor te zetten via doortastende reflectie en confrontatie. Hij staat open voor alle mogelijkheden, zonder vooraf conclusies te trekken. Binnen zijn bedrijf speelt hij ook een rol in de ontwikkeling en uitvoering van assessments. Zijn specialisatie is de Nonverbale Strategische Analyse (PNR). Hun motto is "afspraak is afspraak," en ze streven ernaar te doen wat ze hebben afgesproken. Ze hechten veel waarde aan duidelijke communicatielijnen en evalueren voortdurend of ze de juiste dingen doen en of ze die dingen ook goed doen.

Zijn specialisaties omvatten:

– Interim-management (algemeen en HR), waarbij hij complementair management biedt dat aansluit bij specifieke behoeften.
– Individuele coaching om persoonlijke en professionele groei te ondersteunen.
– Assessments om inzicht te krijgen in talenten, capaciteiten en ontwikkelpotentieel.
– Heroriëntatie en outplacement om mensen te begeleiden bij het vinden van een nieuwe richting in hun loopbaan.

Hij gelooft sterk in het potentieel van individuen en organisaties. Zijn aanpak is gericht op het vinden van effectieve oplossingen, het stimuleren van groei en het behalen van concrete resultaten.

Onno

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ONNO KNAACK | PARTNER