Specialisten in Assessment, HRM, 
Inhoudelijke & Persoonlijke ontwikkeling

Referenties

"De afgelopen jaren heeft Philadelphia op verschillende wijzen gebruik gemaakt van de dienstverlening van Parere. Dat varieert van coaching en persoonlijke begeleiding, via workshops tot aan het assessen en begeleiden van interne loopbaancoaches. Voor al deze vormen van dienstverlening geldt dat wij daarover erg content zijn. Er wordt snel ingespeeld op de vragen die wij hebben, de persoonlijke en informele contacten zijn erg plezier maar het belangrijkste is: de dienstverlening is van een hoog niveau en kent een goede prijs/kwaliteitsverhouding. We kunnen de dienstverlening van Parere met een gerust hart aanbevelen!"

Drs. Eelke Pol  MMC

 

Reacties van kandidaten op assessments

"Nogmaals; het was een leuke dag, met allerlei vormen van reflectie en leerzaamheid.Verbaasd dat er zoveel ware gegevens uit de testen zijn gekomen. Ondanks de gevolgen van de dag (niet aangenomen voor de baan), ben ik blij met wat ik lees. Trots op de mens die ik  ben. Mijn toekomst is onzeker. Maar deze " vechter " komt er wel."

"Hartelijk dank voor de rapportage. Inhoudelijk kan ik mij helemaal vinden in de analyse. De dag zelf heb ik als zéér prettig en leerzaam ervaren. De ontwikkelpunten die besproken zijn, en beschreven in de rapportage, zie ik als een meerwaarde voor persoonlijke en professionele groei. De tussentijdse terugkoppelingen waren bovendien prettig, respectvol en inhoudelijk glashelder. Wat het uiteindelijke resultaat van de totale selectieprocedure ook ten opzichte van mijzelf mag zijn, de wijze waarop het beeld van een kandidaat tot stand komt, en het proces daaromheen, is in mijn ogen beslist een meerwaarde voor alle partijen. Nogmaals dank!"

"Dank je wel voor het rapport en natuurlijk voor de enerverende dag. Zo heb ik de dag van het assessment namelijk ervaren: een enerverende dag vol uitdagingen en mogelijkheden tot reflectie op mijn eigen handelen. Waardevol en zeer prettig om te mogen doen.Ik herken mijzelf in het rapport. Sommige goede kwaliteiten zijn scherper benoemd dan ik persoonlijk zou doen maar dat ik denk ik mijn karakter. De mindere kanten, in zoverre je deze zo moet noemen, zijn to the point weergegeven en kloppen naar mijn inziens.Wat mij betreft is het dan ook geen enkel probleem om dit rapport op deze manier door te sturen naar  de opdrachtgever."

"Dank voor je uitgebreide rapport! Ik heb het vanmiddag vluchtig, en zojuist uitgebreider bekeken. Je hebt naar mijn mening een prima typering van mij als persoon en als leidinggevende neergezet. Ik herken mezelf er heel duidelijk in! (En mijn echtgenoot, die mij natuurlijk ook al de nodige jaren kent, vond eveneens dat je de spijker op z'n kop hebt geslagen). Ik heb er dan ook geen enkel bezwaar tegen dat je dit rapport één op één doorstuurt naar de opdrachtgever."

"Voor wat betreft de dag als geheel: ik heb het ervaren als een bijzonder ontspannen dag, waarin ik stevig ben doorgelicht, zonder dat ik het gevoel had me in een 'toetssituatie' te bevinden. Dat heeft het rapport, vermoed ik, zo sterk gemaakt. Daarnaast hebben jij en Onno me enkele waardevolle inzichten meegegeven; in de bespreking van de casus, maar ook in de nabespreking van de verschillende tests. Dank daarvoor."

"Ik ben erg blij met de zaken die je op papier gezet hebt en de snelheid daarvan. Ik heb enorm genoten van de dag en heb weer mooie ontwikkelpunten en feedback mee gekregen, Dank je wel hiervoor, ook voor de moeite die jullie gedaan hebben voor de lunch, echt top!"

"Bedankt voor het heldere rapport. Bijzonder om te lezen hoe jullie 'mij' hebben weten vast te leggen. Treffend, zowel op mijn kwaliteiten als op mijn zwakke plekken.
De ontwikkelpunten die jullie schetsen in het rapport sluiten hier (bijna) naadloos bij aan."

"Ik heb de dag maandag als een zeer waardevolle ervaren. Het is erg goed om terug te krijgen hoe je op verschillende vlakken in elkaar steekt en te zien waar je goed in bent en waar er nog verbeterpunten liggen. Ik vond de manier van werken maandag ook zeer prettig. Een warm welkom met echte interesse en goede gesprekken. Ik voelde mij op mijn gemak en dat kwam grotendeels door de manier waarop jullie mij benaderden. De afwisseling van testen met opdrachten en gesprekken is mij goed bevallen."

"Ik heb de dag zelf als plezierig ervaren en vond het fijn om tussentijds feedback te horen en op deze manier door de dag heen een beeld te krijgen van mijzelf.
Hiernaast vond ik jullie als tweetal een goede aanvulling op elkaar! Bedankt voor de rapportage. Die is helder en duidelijk en komt overeen met wat je me al verteld had. Ik herken mij er helemaal in. Misschien nog een belangrijkere graadmeter is, dat mijn vrouw mij er ook helemaal in herkende."

"Ik zag er een beetje tegenop om een assessment te doen, door de negatieve ervaring van de vorige keer, maar jullie hebben er door jullie aanpak en begeleiding voor gezorgd dat dat gevoel snel weg was. Ik heb het als een fijne dag ervaren, waarin ik mezelf kon zijn. Er was een prettige sfeer, zodat ik me al snel op mijn gemak voelde. Ik vond het fijn dat je iedere keer een stukje terugkoppeling gaf en dat we ook iedere keer de testen even besproken. Hartelijk dank voor deze manier van werken."

"Dank voor het rapport. Ik wil jullie bedanken voor deze dag, het was vemoeiend maar meer dan zinvol. Het heeft mij tot vele inzichten gebracht over mijzelf als ook waar ik aan moet werken, en inderdaad de periode van tegenslag heb ik kennelijk nog niet verwerkt en zorgt voor een belemmering in mijn spontaniteit. Hier ga ik snel mee aan de slag. Een prima rapport dat uiteraard gezien mag worden door de opdrachtgever."

"Dank voor het conceptrapport. De bevindingen zijn doorgaans herkenbaar en de aandachtspunten neem ik graag ter harte. Dank daarvoor. Ondanks dat ik niet zo van de testjes en de rollenspelen ben, heb ik de dag als heel waardevol ervaren. Het is fijn en zinvol om op deze wijze een fraaie spiegel voorgeschoteld te krijgen. Complimenten voor de aanpak!"

"Ik heb een enerverende dag gehad en het nodige over mezelf geleerd c.q. bevestigd gekregen.Toen ik het rapport had gelezen, was ik in eerste instantie minder positief over het rapport/assessment. In het gesprek zijn aandachtspunten aan de orde gekomen, waar ik het overigens mee eens ben, maar ik vond de algehele afdronk positief. Ik heb het rapport aan mijn kameraad laten lezen en hij was positief over het geschreven rapport. Na enige uitleg vanuit zijn zienswijze is mijn mening weer positief geworden. Dank voor jullie gegeven inzichten in en voor mij."

"Ik heb het rapport doorgenomen en kan me vinden het in geschetste beeld. Tevens werd ik blij van de resultaten. Mede dankzij jullie geruststellende, rustige en plezierige aanpak kijk ik, ondanks dat ik het vooraf best wel spannend vond maar toch zeer benieuwd was waar ik op dit moment sta, een goede en prettige dag." 

"De dag als geheel heb ik als zeer plezierig ervaren. Het ging allemaal in een sneltreinvaart, maar dat maakte niet uit; daardoor was de dag ook zomaar voorbij. Ik waardeer heel erg hoe jullie mij aan het begin op mijn gemak stelden door open en duidelijk te zijn over de bedoeling. Dat heb ik in een assessment wel eens anders meegemaakt, maar gelukkig dat het ook zo kan. Ik vond het ook bijzonder hoe laagdrempelig en benaderbaar jullie beiden waren. Samen lunchen met een kandidaat van een andere organisatie: erg leuk en bijzonder."

Terug naar Home