Specialisten in Assessment, HRM, 
Inhoudelijke & Persoonlijke ontwikkeling

Onno Knaack


Opgegroeid in het Oosten en deelgenomen aan de turbulente jaren 70. In de 80-er jaren heb ik mij bekwaamd in de techniek en het personeelwerk. Na mijn commerciële loopbaan heb ik mij volledig gericht op de interactie tussen mens en organisatie.

Mijn roots liggen in productieorganisaties maar hebben zich mede ontwikkeld richting de dienstverlening, zowel profit als not for profit. In mijn ontwikkeling als zelfstandige adviseur / interim manager kom ik steeds vaker tot de conclusie dat er veel waardevolle mensen en processen in organisaties zijn, maar dat zij elkaar op momenten niet verstaan. Mijn rol is om via stevige reflectie en confrontatie mensen weer op het spoor te krijgen. Alle wegen liggen daarbij open, onbevooroordeeld en zonder conclusies vooraf.

Binnen onze organisatie heb ik tevens een rol in de ontwikkeling en de uitvoering van assessments. Daarbij voeg ik als specialisatie de Nonverbale Strategische Analyse (PNR) toe. Het credo is afspraak is afspraak en dat uitvoeren wat we hebben afgesproken. Heldere lijnen, doen we de juiste dingen en doen we die dingen ook goed!

Specialisaties:

  • Interim management (algemeen en HR)/complementair management)
  • Individuele coaching
  • Assessment
  • Heroriëntatie/outplacement