Specialisten in Assessment, HRM, 
Inhoudelijke & Persoonlijke ontwikkeling

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Parere met zorg en aandacht samengesteld.

Ondanks alle inspanningen kan Parere niet garanderen dat de informatie op deze website te allen tijde volledig en correct is. Dit geldt ook voor alle links die direct of indirect aan deze website zijn gekoppeld. Parere is niet verantwoordelijk voor de inhoud van elke internetpagina die kan worden bezocht via een dergelijke link. Parere behoudt zich te allen tijde het recht voor veranderingen door te voeren of aanvullingen te doen op de informatie zonder mededeling vooraf.

Door het gebruik van deze site bestaat nooit een contractuele verbintenis of komt deze tot stand met Parere voor het doel van het opvragen van informatie, advies of diensten van deze strekking. Parere neemt afstand van alle wettelijke aansprakelijkheid die voortkomt uit het gebruik van de content en geeft geen garantie betreffende de accuratesse van de informatie die het bevat, of dat toegang tot de website te allen tijde ononderbroken zal zijn.

Parere houdt zich niet verantwoordelijk voor bijzondere, incidentele of zwaarwegende schade, inclusief ontbreken van toegankelijkheid en verlies van data, als gevolg van het gebruik van informatie die beschikbaar is op deze website. Voor vragen kunt u met ons contact opnemen. Wij staan open voor suggesties.