Organisatieontwikkeling

Bij Parere hanteren we een benadering van organisatieontwikkeling die gericht is op het helder definiëren van de strategische koers van jouw organisatie en het naadloos aansluiten op de omgevingsfactoren. We vertalen deze strategie vervolgens naar concrete organisatiestructuren, teamontwikkeling en individuele groei. Dit kan variëren van coaching tot specialistisch advies of (team)trainingen, waarbij we onze aanpak altijd afstemmen op de specifieke behoeften en de huidige situatie binnen jouw organisatie.  Parere ondersteunt bij vraagstukken omtrent leiderschap, talentmanagement en diversiteit & inclusie

Hoe kunnen we je van dienst zijn?
– Begeleiding van verandertrajecten en strategische verkenningen.
– Teamontwikkeling, coaching en intervisie.
– Advies op het gebied van HRM, financiën en sectorgerelateerde vraagstukken (zoals zorg, overheid en onderwijs).

Hoe gaan we te werk?
We starten met een grondig gesprek om duidelijkheid te krijgen over de huidige status van jouw organisatie en welke richting voor jou van belang is. We evalueren eveneens welke stappen je zelf al hebt ondernomen en welke interne expertise beschikbaar is. Onze deskundigheid voegen we graag toe en creëert een synergie waarmee jouw organisatie zichzelf voortdurend kan blijven ontwikkelen. Op deze manier blijft jouw organisatie flexibel en speelt het adequaat in op veranderingen in de omgeving. We gaan voor een duurzaam resultaat in plaats van tijdelijke oplossingen. Bij Parere, gaan we samen voor blijvend succes!

Herplaatsing en loopbaanbegeleiding op maat (outplacement)
Bij Parere begrijpen we dat organisaties soms geconfronteerd worden met veranderingen die de werkgelegenheid van medewerkers beïnvloeden. Ons doel is om deze overgangsperiode zo soepel mogelijk te laten verlopen, zowel voor de organisatie als voor de betrokken medewerkers.

Onze ervaren organisatieadviseurs bieden uitgebreide ondersteuning op het gebied van outplacement. We staan klaar om organisaties te adviseren en te ondersteunen bij het nemen van strategische beslissingen. We werken nauw samen met het managementteam om de impact van veranderingen te begrijpen en effectieve maatregelen te treffen.

Voor de betrokken medewerkers bieden we individuele begeleiding en coaching. We begrijpen dat het verliezen van een baan een uitdagende en emotionele periode kan zijn. Onze coaches zijn getraind om medewerkers te ondersteunen bij het verwerken van deze verandering, het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en het ontwikkelen van een strategie voor succesvolle herplaatsing. We bieden loopbaanadvies, helpen bij het opstellen van aantrekkelijke cv’s en sollicitatiebrieven, en bieden begeleiding bij het voorbereiden van sollicitatiegesprekken.

Onze aanpak is persoonlijk, resultaatgericht en afgestemd op de individuele behoeften van elke medewerker. We geloven in het stimuleren van zelfvertrouwen, het identificeren van sterke punten en het verkennen van nieuwe mogelijkheden. Onze trackrecord van succesvolle herplaatsingen getuigt van onze toewijding en expertise op dit gebied.

Bij onze ondersteuning bij herplaatsing streven we naar een positieve uitkomst voor zowel de organisatie als de betrokken medewerkers. We helpen organisaties bij het behouden van een goede reputatie, het minimaliseren van negatieve impact en het zorgvuldig omgaan met de belangen van alle betrokkenen.

Als jouw organisatie geconfronteerd wordt met veranderingen die herplaatsing vereisen, staan wij klaar om te begeleiden en ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over hoe wij kunnen helpen bij het succesvol navigeren door deze uitdagende periode.

Executive Search
“Waar zie jij jezelf over 3 jaar en welke sterke persoonlijkheden heb je nodig om die visie te realiseren? Als directeur of manager zijn dit essentiële vraagstukken waar je dagelijks mee bezig bent. De ambitie die je koestert, kun je simpelweg niet in je eentje verwezenlijken. Je bent daarom actief op zoek, bewust of onbewust, naar de juiste versterking op directieniveau. Iemand die je niet alleen verrast maar ook de verwachtingen overtreft. Een professional die niet alleen jou, maar ook je medewerkers weet te inspireren en te leiden. Maar hoe vind je die perfecte match voor deze cruciale rol binnen je organisatie?”

Bij Parere begrijpen we de uitdaging van het vinden van leiders voor de toekomst. Het is een taak die niet te licht moet worden opgevat, maar met de juiste partners kan het wel een stuk toegankelijker worden. Wij beschikken over een warm netwerk van managementprofessionals in diverse vakgebieden binnen onze regio. Steeds meer organisaties en bedrijven benaderen ons voor hun zoektocht naar bekwame leiders.

Ben je op zoek naar een partner die toegewijd is om de perfecte leider voor jouw organisatie te vinden? Iemand met de juiste dosis lef, charisma en het vermogen om te verbinden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij gaan namelijk dat extra stapje verder dan de gevestigde orde in Executive Search, en we zijn vastbesloten om voor jou de meest geschikte professional te ontdekken.

Lees hier over de ervaringen van anderen.

57d02ce1 E333 459e 8b84 A05005fb852b 1 105 C

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET CHARLOTTE BOUMAN HAAFWEE | PARTNER