Interim management

Bij Parere helpen we je graag met het snel en zorgvuldig vinden van de juiste interim-manager voor tijdelijke managementposities. Met een brede ervaring en ons uitgebreide netwerk, garanderen we dat je een geschikte leider in huis haalt die naadloos past in jouw organisatie.

Het selecteren van de juiste interim-manager vraagt om een doordachte aanpak. Heb je iemand nodig om jouw organisatie of afdeling naar een hoger niveau te tillen? Zoek je een iemand om een veranderings- of implementatieproject te leiden? Elke opdracht vereist specifieke leiderschapskwaliteiten en managementstijlen die in lijn zijn met de cultuur en normen van jouw organisatie. Naast zorgvuldigheid is snelheid van essentieel belang om op korte termijn een openstaande managementpositie tijdelijk te vervullen.

Snel en zorgvuldig
Bij Parere gaan we snel en zorgvuldig te werk om de juiste interim-manager voor jou te vinden. We zorgen ervoor dat we een grondig begrip hebben van jouw opdracht en de organisatie waarin deze moet worden ingevuld. Op basis daarvan selecteren we gekwalificeerde kandidaten binnen ons uitgebreide netwerk van ervaren en intrinsiek gemotiveerde interim-managers. Elke interim-opdracht is verbonden met duidelijk gedefinieerde doelstellingen. Dit stelt ons in staat om voortdurend de voortgang te monitoren en indien nodig bij te sturen. Na afronding van de opdracht voeren we een grondige evaluatie uit. Bij Parere gaan we voor niets minder dan succes en jouw tevredenheid.

Lees hier over de ervaringen van anderen.

B898911e 61ab 4d0e B9ef C2a8b55b0690 1 105 C

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET SANNE MARIJN VAN BERKUM | PARTNER