Specialisten in Assessment, HRM, 
Inhoudelijke & Persoonlijke ontwikkeling

Loopbaanbegeleiding

   "Wie de diepte in gaat ziet de mooiste dingen"

We praten veel over "bezieling", werken "vanuit je hart" of "je hart volgen". Maar doen we dat ook?
Vaak voelt dat als een (misschien wel te) grote stap. Toch is het absoluut geen verkeerde zaak om eens opnieuw uw koers te bepalen. Het is beter om stevig de diepte in te gaan, dan te volstaan met het invullen van testen die je op allerlei plekken op internet tegenkomt. 

Voor mensen die hun koers willen bepalen, heeft Parere een indringende systematiek ontwikkeld, de Navigator. Een methode die naast een glashelder inzicht in uw persoonskenmerken, talenten, werkelijke behoeften en drijfveren ook laat zien wat u tegenhoudt om uw kwaliteiten optimaal te benutten. Ook brengen wij met u in kaart onder welke condities en in welke omgevingen u optimaal functioneert.
We gaan nadrukkelijk samen met u enkele dagdelen* aan de slag met uw individuele vraag. Daarbij zetten wij uiteenlopende hulpmiddelen in, waarvan een deel ook gericht is op het verhelderen van uw minder bewuste of onbewuste eigenschappen, behoeftes en motieven. We kunne u daarnaast laten (ook fysiek!!) laten ervaren wat een bepaalde keuze met u doet.  Zo wordt ook duidelijk of u wel of niet afgeweken bent van uw kern, welke belemmeringen u tegenhouden, wat u kan helpen om die op te ruimen én wat u ten diepste motiveert. U kunt van ons eerlijke en constructieve reflectie verwachten, maar ook dat wij u prikkelen om eerlijk tegenover u zelf te zijn. Dat kan confronterend zijn, maar helpt u wél om die keuzes te maken die werkelijk bij u passen. Wanneer u dat wilt kunnen wij u op verschillende manieren helpen om die te realiseren.

In de meeste gevallen zullen de kosten van dit traject door uw werkgever of een instantie worden betaald. Wij regelen dan alle zakelijke aspecten met die opdrachtgever. In andere gevallen zullen wij samen met u zoeken naar een goede oplossing.

Neem, wanneer ons aanbod u aantrekkelijk lijkt, gerust met ons contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Uiteraard zijn wij bereid om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons per email en telefoon bereiken. 

* Wij bieden ook een verkorte versie van loopbaanoriëntatie aan. Daarbij krijgt u gedurende 1 dagdeel op verschillende manieren inzicht in en reflectie op uw(onbewuste) drijfveren, behoeften en blokkades. U kunt dit beschouwen als een eerste oriëntatie. Daarnaast kunt u een deel van de opdrachten online invullen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze vitaliteitscheck!